Danmarks største udvalg af eksklusive designer sko
Trending: Denim on denim

"En tidløs klassiker, der balancerer coolness og komfort"

Denim on denim: Hvorfor du skal omfavne denim dette efterår

Efteråret er på vej, og med det kommer en ny bølge af mode, der igen sætter denim i fokus. Denim har gennem årene været en tidløs klassiker, men i denne sæson er det tilbage med fornyet styrke og moderne opdateringer. Uanset om du er til blazere, jeans eller jakker, er der noget for enhver smag i denne efterårs denim-trend. Her er tre grunde til, hvorfor du bør investere i denim denne sæson, samt hvordan du kan integrere de nyeste denim-trends i din garderobe.

Style dine denimfavoritter med et par loafers for et cool og elegant udtryk

1. Denim blazeren: Det elegante twist

Denim blazeren er en af de mest stilfulde måder at tilføje et strejf af cool til din efterårsgarderobe. Denne trend kombinerer det klassiske snit af en blazer med den afslappede og slidstærke karakter af denim. Resultatet er et look, der er både sofistikeret og afslappet – perfekt til kontoret, en weekendudflugt eller en aften ude.

Hvorfor investere? Denim blazeren giver dig mulighed for at bevare et professionelt udseende, samtidig med at du tilføjer et moderne twist. Den er alsidig nok til at blive dresset op med en nederdel og højhælede sko eller ned med jeans og sneakers.

Styling tip: Kombiner din denim blazer med en neutral bluse og et par skræddersyede bukser for et skarpt, kontorvenligt look. For en mere afslappet stil, prøv at sammensætte den med skinny jeans og en t-shirt.

COPENHAGEN MUSE BLAZER / 1.599,-

2. Jeans: Den ultimative basis

Jeans er uden tvivl en uundgåelig del af enhver garderobe, og dette efterår er ingen undtagelse. De nyeste denim-trends spænder fra klassiske snit til moderne opdateringer, som f.eks. bootcut og barrel-leg jeans. Denim jeans er utroligt alsidige og kan nemt styles til både hverdag og fest.

Hvorfor investere? Denim jeans er den ultimative basisstyle, der kan bære dig gennem alle sæsoner. Med et væld af snit, washes og detaljer, er der et par jeans til enhver stil og anledning. En investering i et par højkvalitets jeans betyder, at du får en langvarig, holdbar og komfortabel favorit i din garderobe.

Styling tip: For et trendy look, kan du style dine jeans med en oversized strik og chunky loafers. Til en aften ude, vælg et par højtaljede jeans og kombiner dem med en elegant top og stiletter.

IVY COPENHAGEN JEANS / 899,-

3. Denimjakken: Den klassiske favorit

Denimjakken er en efterårsklassiker, der aldrig går af mode. Den er perfekt til de køligere dage og kan tilføje en afslappet, cool vibe til ethvert outfit. Denne sæson ser vi mange opdaterede versioner af denimjakken, fra cropped til oversized, og alt derimellem.

Hvorfor investere? Denim jakker er utroligt alsidige og kan bruges som let overtøj eller som en del af et lagdelt look. De er ideelle til at tilføje struktur og tekstur til dit outfit, samtidig med at de holder dig varm.

Styling tip: Brug din denimjakke over en midi-kjole og tilføj et par støvler for et feminint men afslappet look. Eller kombinér jakken med et par cargobukser og sneakers for en cool, street-smart vibe.

LA ROUGE JAKKE / 1.199,-

Denim-trenden er dette efterår tydligere end nogensinde, og med de mange opdaterede stilarter, er det let at finde noget, der passer til din personlige stil. Uanset om du vælger en denimblazer, jeans eller en klassisk denimjakke, er det en god investering, der giver dig både stil og funktionalitet. Besøg vores webshop for at finde de nyeste denim-trends og opdater din garderobe med de must-have stilarter, der vil sikre, at du ser godt ud og føler dig godt tilpas hele efteråret.

Shop alt denim her

Bliv en del af Hørlycks univers

Vær med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. hver måned. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du alle de skønne nyheder som den første.

Derudover accepterer du at modtage markedsføring via. email og bekræfter at du har læst vores privatlivspolitik. Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails.

Butikker

Aarhus  
Vestergade 8, 8000 Aarhus C  
Find butik - klik her
+45 26 21 49 29

Silkeborg
Vestergade 14, 8600 Silkeborg  
Find butik - klik her
+45 60 12 54 30

 

Brug for hjælp?

 

webshop@hoerlyckaarhus.com
+45 60 19 73 84

Telefonens åbningstid       
Mandag - Fredag: 11.00 - 14.00 

Åbningstider
Mandag10.00 - 17.30
Tirsdag10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag:10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 18.00
Lørdag:10.00 - 15.00
Søndag:Lukket
Kundeservice
Mastercard Visa Viabill MobilePay Apple Pay Google Pay