Danmarks største udvalg af eksklusive designer sko
De 4 loafer-trends du bør eje dette efterår

"Loafers er ikke kun elegante og tidløse, men også utrolig alsidige"

De 4 loafer-trends, som du bør eje i 2024

Efteråret er den perfekte tid til at opgradere din skogarderobe, og loafers er et must-have, der kan løfte ethvert outfit. Loafers er ikke kun elegante og tidløse, men også utrolig alsidige – og denne sæson er fyldt med spændende opdateringer til denne klassiske sko. Her er de fire loafer-trends, som du bør kende til og eje dette efterår.
 
Sammensæt dine loafers med denim for at cool og tidsløst udtryk
 
1. Sorte loafers: Den tidløse klassiker
Sorte loafers er en sand garderobefavorit, der aldrig går af mode. De er enkle, elegante og kan bruges til stort set enhver lejlighed. Fra kontoret til en aften ude, sorte loafers er det perfekte valg, når du vil tilføje et strejf af sofistikeret enkelhed til dit outfit.
BUKELA LOAFER / 1.395,-
 
2. Lak loafers: Skinnende elegance

Lak loafers tilføjer et luksuriøst og poleret look til din garderobe. Deres skinnende overflade giver en smuk kontrast til matte materialer som uld eller denim, hvilket gør dem ideelle til at tilføje lidt ekstra glamour til hverdagen. Lak loafers er perfekte, når du vil have et klassisk look med en moderne kant.

Sådan styler du dem: Kombiner dine lak loafers med en midi-nederdel og en chunky sweater for at skabe et look, der balancerer det feminine med det moderne. Du kan også sammensætte dem med skinny jeans og en enkel, hvid skjorte for et look, der er både minimalistisk og sofistikeret.

BUKELA LOAFER / 1.595,-

3. Loafers på hæl: Løft din stil

Loafers på hæl kombinerer komfort og stil. De giver dig lidt ekstra højde og en mere elegant holdning, samtidig med at de bevarer den klassiske loafer-stil. Denne type sko er perfekt til dem, der ønsker at tage deres outfit til næste niveau uden at gå på kompromis med komforten.

Sådan styler du dem: Loafers på hæl passer godt til alt fra bukser med vidde til elegante kjoler. Prøv at style dem med en buksedragt for et chikt arbejdslook, eller brug dem med en plisseret nederdel og en rullekrave for et sofistikeret efterårssæt, der fungerer til både dag og aften.

APAIR LOAFER / 1.120,-

4. Chunky loafers: Den moderne statement-sko

Chunky loafers har taget modeverdenen med storm, og det er let at se hvorfor. Deres kraftige såler og voluminøse design tilføjer et råt og moderne touch til ethvert outfit. De er perfekte til at skabe en cool kontrast til feminine outfits, og deres komfort gør dem til et ideelt valg til hverdagen.

Sådan styler du dem: Brug chunky loafers med cropped bukser og en oversized blazer for et moderne og stilfuldt look. Du kan også style dem med en maxikjole og en læderjakke for at skabe et edgy outfit, der balancerer det elegante med det rå.

 CHIE MIHARA LOAFER / 2.499,-

Loafers er et essentielt element i efterårsgarderoben, og med disse fire typer af loafers, er du sikret stil og alsidighed hele sæsonen igennem. Uanset om du vælger de klassiske sorte loafers, går efter den skinnende elegance i lak, løfter din stil med hæl eller omfavner den moderne chunky trend, vil du være klar til at møde efteråret med stil.

Gå på opdagelse i vores eksklusive kollektion og find de loafers, der passer perfekt til dig og din stil. Uanset hvilken trend du vælger at følge, kan du være sikker på, at loafers vil holde dig stilfuld og komfortabel gennem hele sæsonen.

Shop alle loafers her

Bliv en del af Hørlycks univers

Vær med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. hver måned. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du alle de skønne nyheder som den første.

Derudover accepterer du at modtage markedsføring via. email og bekræfter at du har læst vores privatlivspolitik. Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails.

Butikker

Aarhus  
Vestergade 8, 8000 Aarhus C  
Find butik - klik her
+45 26 21 49 29

Silkeborg
Vestergade 14, 8600 Silkeborg  
Find butik - klik her
+45 60 12 54 30

 

Brug for hjælp?

 

webshop@hoerlyckaarhus.com
+45 60 19 73 84

Telefonens åbningstid       
Mandag - Fredag: 11.00 - 14.00 

Åbningstider
Mandag10.00 - 17.30
Tirsdag10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag:10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 18.00
Lørdag:10.00 - 15.00
Søndag:Lukket
Kundeservice
Mastercard Visa Viabill MobilePay Apple Pay Google Pay